Fem veckor – och två veckor

Oj, oj, oj… Det har visat sig att Ellens G-kull inte alls är fyra pojkar utan fyra flickor! Det spelar förstås ingen roll för oss, men det är synd om er som gått och väntat på en hane ur den kullen! Vi ber så mycket om ursäkt för detta misstag! Vi var redan från början tveksamma på en eller två av dem, men så såg de så lika ut… De ser fortfarande lika ut, men nu som honor! Hör gärna av dig om du är intresserad av en hona efter Ellen och Vallentin!

Så nu har de fått fyra flicknamn: Galia, Gamina, Gullis och Grynet. Grynet var liten när hon föddes (63 gram) och är fortfarande betydligt mindre än de andra även om hon växer bra och idag (16 dagar gammal) har kommit över 200 gram. Hon är pigg, stark och envis så vi har gott hopp om henne!

Fanny kramar Frans <3

Fanny kramar Frans <3

De fem i F-kullen var så otroligt busiga idag när vi skulle fotografera dem! Fideli kunde inte vara stilla en halv sekund, så hon ser mer vild än tam ut på sina bilder. 🙂 Att fånga alla fem på samma bild var riktigt svettigt, vi kämpade och skrattade om vartannat när de alla hoppade och studsade åt olika håll.

Vi kommer framöver att göra som idag, lägga ut bilder på kullarna samtidigt. Eftersom G-kullen är födda på en fredag och F-kullen på en måndag så innebär det att bilderna inte kommer att vara tagna på exakt rätt dag. På dagens bilder är G-kullen 2 veckor + 2 dagar, F-kullen är 4 veckor + 6 dagar.

Bilder på alla bebisar hittar du på F-kullens och G-kullens sida.

Kommentarer inaktiverade.