Äntligen! Och lite annat…

Tova

Tova

Äntligen är Tova dräktig med CH S*Husse & Matte’s YoYo Man! Som vi har längtat efter det! Nu får vi hålla tummarna för att allt går bra, om det gör det får vi kattungar i slutet av juni. Läs mer under Planer.

 

Clara, två år

Clara, två år

Vi har fått underbara bilder på en av Tovas tidigare kattungar: Clara från vår C-kull. Varmt tack Annika med familj för att ni delade med er av bilderna! Här ser ni ett smakprov, fler bilder finns under C-kullen i Bildgalleriet.

 

S*Nebulosans Savuti Sana

S*Nebulosans Savuti Sana

Vi har slarvat med att berätta här i bloggen att SE*Stensereds Elliot – också Tovas kattunge och numera kallad Totte – har blivit pappa! Hans och Jackies kull hos S*Nebulosans Heliga Birmor i Uppsala blev verkligen fyra fina kattungar! De har precis flyttat hemifrån förutom chokladmaskade flickan Savuti som stannar kvar i katteriet. Ulla Huhta är fotograf till de fantastiska bilderna som Barbro har skickat till mig. Tack, Barbro!

S*Nebulosans Kazi Kasai

S*Nebulosans Kazi Kasai

S*Nebulosans Ulale Uele

S*Nebulosans Ulale Uele

S*Nebulosans Chini Chobe

S*Nebulosans Chini Chobe

 

 

Kommentarer

Äntligen! Och lite annat… — 1 kommentar