Tack för fina bilder!

Vi har under vintern fått fina bilder på kattungar som är födda hos oss och nu har blivit ståtliga vuxna! Nu är det dags att lägga ut bilder här på hemsidan. Du hittar bilderna i Bildgalleriet, men lite smakprov får du här:

Trisse - Stensereds Crisse - en ståtlig ung man.  Foto: Anki och Jan Hjalmarsson

Trisse – Stensereds Crisse – en ståtlig ung man.
Foto: Anki och Jan Hjalmarsson

Crisse, som lystrar till namnet Trisse, är ett år och nio månader. Han är högt älskad men fortfarande busig som en kattunge och utmanar sina ägare med allehanda påhitt, särskilt när matte talar i telefon…

 

Danny - pälsig och stor - med Julia och Lisa Foto: Lotta Frössberg

Danny – pälsig och stor – med Julia och Lisa
Foto: Lotta Frössberg

Danny har hunnit fylla ett år, han är husets prins och mycket väl omhändertagen, särskilt ompysslad av sina fina ”småmattar” Lisa och Julia. Danny har kattkompisar på samma gata, dem gillar han!

 

Vallentin - Stensereds Eddy - lika pälsig som sina syskon Foto: Anna Ekelund

Vallentin – Stensereds Eddy – lika pälsig som sina syskon
Foto: Anna Ekelund

Eddy – som lystrar till Vallentin – är ännu så länge inte äldre än tio månader men är redan stora karl’n! Han är så social och ska vara med överallt, han hittar dessutom roliga ställen att sova på, som i vasken och i besticklådan! Vallentin är kullbror till vår Embla.

Totte - Stensereds Elliot - en maffig livsnjutare Foto: Ulla Huhta

Totte – Stensereds Elliot – en maffig livsnjutare
Foto: Ulla Huhta

Elliot – som är Totte hemma hos sig – är också kullsyskon med Embla och alltså helbror med Vallentin. Totte är precis som sin bror väldigt påhittig och skänker många roligheter åt sin matte Barbro. Totte har varit iväg på några utställningar och fått finfina bedömningar, det är dessutom tänkt att han ska få bli pappa hos S*Nebulosans birmor så småningom 🙂

Kommentarer inaktiverade.