12 veckor och flygfärdiga!

E-kullen 12 veckor: Ellie, Elliot, Embla och Eddy

E-kullen 12 veckor: Ellie, Elliot, Embla och Eddy

Vår E-kull, Tovas andra kull, har verkligen blivit en underbar samling godingar. De har ett härligt temperament – orädda och sällskapliga. I veckan som gick fick de bada för första gången och ingen av dem protesterade mot det. ”Ännu en konstig sak som man tydligen ska vara med om!” Ellie satt ner och tittade sig omkring i tvätthon genom hela badet, och när vi fönade henne låg hon på bänken och åmade sig och njöt av behandlingen. Vi njöt också, ska tilläggas! 🙂
De har en bra vikt allesammans vid tolv veckor – Ellie: 1 423 g, Embla: 1 557 g, Eddy 1 576 g och Elliot 1 812 g. Riktiga matvrak är de, kommer springande när det vankas våtmat två gånger om dagen. 12-veckorsbilder ser du på E-kullens sida.
Eddy ska i slutet av veckan flytta till sitt nya, fina hem, där kommer han att få det toppenbra! Vi kommer förstås att sakna honom här! Som tur är (för oss) får vi behålla de andra ett par veckor till! 🙂

Kommentarer inaktiverade.